Over Plein 6

Het verhaal van Plein 6

Waar heerlijke smaken samenkomen

Welkom bij Plein 6, het gezellige eet- en borrelcafé in het hart van Dussen, gerund door twee echte Dussenaren: Alexander en Daniëlle Verbunt.

Plein 6 is meer dan alleen een eetcafé; het is een plek waar traditie en gezelligheid samenkomen. Als een knusse bruine kroeg bieden wij de perfecte setting om te genieten van een lekker biertje, een goed glas wijn of een ontspannen potje biljart.

Ons a la carte menu omvat oldschool eetcafé gerechten, altijd vers bereid met liefde en vakmanschap. Van smaakvolle maaltijden in ons eetcafé tot verse friet in onze cafetaria, Plein 6 staat garant voor een zeer smakelijke ervaring!

Voor degenen die de smaak van Plein 6 thuis willen ervaren, bieden wij een handige maaltijdservice. Dagelijks bereiden we verse maaltijden die eenvoudig thuis kunnen worden opgewarmd, perfect voor drukke dagen of wanneer koken even geen optie is.

In ons cafetaria vind je niet alleen heerlijke snacks en verse friet, maar ook gezonde opties zoals pokebowls en smaakvolle en rijkelijk belegde verse broodjes.

Plein 6 is niet alleen de ideale plek om gezellig samen te komen om heerlijk te eten of wat te drinken, maar ook de perfecte locatie voor feesten en partijen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om uw speciale gelegenheid bij in ons gezellige eet- en borrelcafé te vieren.

Wij verwelkomen u graag van dinsdag tot en met zondag. Kom langs en ontdek de warme sfeer en heerlijke smaken. Reserveren kan via de telefoon of online, maar loop vooral ook zomaar even binnen. Tot snel!

Plein 6 dussen, eetcafé